vrijdag 2 juli 2010

Carbagerun 2010

http://www.scharrelbarrel.blogspot.com/




Goedendag, daar zijn we weer!

Voor degene die al die tijd zaten te wachten op het verhaal van de vijfde én finish-dag van de Carbagerun 2009; we are still alive en hebben de finish vorig jaar gered!

En om deze site nieuwe leven in te blazen dit bericht om aan te geven dat we wéér mee gaan doen met de Carbagerun, ditmaal editie 2010.
Echter met een paar aanpassingen:

- één teamlid minder, Karina zal helaas niet meegaan. Mark & Yoran zullen dit jaar samen proberen over de finish te komen.
- een nieuwe auto, de Chrysler Voyager van vorige jaar heeft het gelukkig nét gehaald tot op de sloop, zie foto:


- nieuwe route, ditmaal van Hardenberg naar het Gardameer. Met finishplaatsen in Berlijn, Wroclaw, Bratislave & Villach.
- nieuwe moed om er weer vol tegenaan te gaan en de eindstreep te halen.

Voor de race van dit jaar hebben we een rode Fiat Punto GT gekocht. We hebben nog 2 weken de tijd om deze auto te 'pimpen'. Wordt dus even flink stressen de komende week..
Het idee voor dit jaar? Wacht de foto's maar af, ik denk dat je er wel wat in herkent van vorig jaar.

We gaan ook dit jaar proberen elke dag een verhaal van de dag te plaatsen, echter zoals vorig jaar te merken was is dit niet altijd even goed gelukt.. We don't promise, we try..

We laten snel weer wat van ons horen..

Groeten,

Mark & Yoran


Ook dit jaar is de website van de organisatie http://www.carbagerun.nl/ . Zie hier meer informatie over de route, teams etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten